VÍZMÉRŐ FOGYASZTÁSI ADATOK KÖZLÉSE CSAK A LEOLVASÁSI IDŐSZAKBAN

2020-04-24 09:00

Tisztelt Felhasználóink!

A vízmérők leolvasását 2020. március 17. napjával bizonytalan időre felfüggesztettük, ezen idő alatt a vízmérők fogyasztási adatai nem kerülnek leolvasásra a MIVÍZ Kft. által.

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, illetve felhívjuk figyelmüket, hogy a továbbiakban a felfüggesztés időtartama alatt
• online ügyfélszolgálaton (https://mhugyfelportal.hu/miviz/hu/),
• eNNYI applikáción,
• e-mail-ben (meroallas@miviz.hu) vagy
• telefonon (06/46/519-346 3-as menüpont) van lehetőségük a fogyasztási adatok beküldésére, a számlán feltüntetett diktálási időszakban.

Kérjük önöket, hogy amennyiben lehetőségük van a vízmérő fogyasztási adatok közlésére, akkor azt szíveskedjenek megtenni felénk.

A mérőolvasás szüneteltetés ideje alatt, ahol nem történik fogyasztási adat rögzítés, ott egységesen, átlag fogyasztáson alapuló számlázás fog történni. A számlák a leolvasás megindítása után a leolvasott fogyasztási adatok alapján rendezésre, kompenzálásra kerülnek majd.

Lakossági felhasználóink számára segítségképen a diktálási időszakok a mellékmérős és bekötési mérős felhasználási helyek tekintetében utcanév szerinti bontásban megtalálhatók az alábbiakban:

  • lakossági, mellékmérős diktálási időszakok utcanév szerinti bontásban
  • lakossági, bekötési mérős diktálási időszakok utcanév szerinti bontásban

Nem lakossági felhasználóink számára is a számlán feltüntetett diktálási időszakban (havi, két heti, heti rendszeresség) van lehetősége a fenti elérhetőségek bármelyikén mérőállást közölni.

A call center menüpontjai segítségül a következők:
1. Panaszbejelentés
2. Hibabejelentés
3. Mérőállás diktálás
4. Számlázással kapcsolatos ügyintézés
5. Csatlakozó bekötés tervezése – felfüggesztve!
6. Kintlévőség kezelés
7. Tervegyeztetés, műszaki információ – felfüggesztve!
8. Mellékmérő csere, plombálás – felfüggesztve!
9. Szennyvízelszállítás
0. Egyéb

Szíves együttműködésüket köszönjük!