Fizetés sorba állás nélkül!

2020-03-20 08:30

Nekünk fontos az Ön egészsége!

Tekintettel a Magyarországon kihirdetett veszélyhelyzetre, a MIVÍZ Kft. személyes ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart. Továbbra is zavartalanul és teljes kapacitással működik az online ügyfélszolgálat, a telefonos ügyfélszolgálat, illetve eljuttathatja megkeresését írásban, e-mailben és postacímünkre.
Mivel a MIVÍZ Kft.-nek fontos az Ön egészsége, ezért a postai sorban állás elkerülésének érdekében információkkal segíti azokat az ügyfeleket, akik ún. sárga csekken fizetik be a víz és szennyvíz díját.

A MIVÍZ Kft. amennyiben papír alapú számlát bocsát ki a sárga csekken történő befizetésre, abban az esetben a postai befizetésen kívül, pénzintézeti átutalással is van lehetősége a számla kiegyenlítésére, ha a számlavezető bankjánál Netbank rendszerrel rendelkezik.
A Netbankon keresztül történő utalás esetén a számlatulajdonos számlaszámának a megadása kötelező. A MIVÍZ Kft. mint számlatulajdonos számlaszáma: 10918001-00000004-06990008. A közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a vevő (fizető) azonosító számát, valamint a számla sorszámát. E két adat megadása esetén tudjuk beazonosítani az Ön befizetését.

További megoldásnak a csoportos beszedési megbízást javasoljuk, melyet a számlavezető bankjánál kezdeményezhet. Csoportos megbízás esetén a MIVÍZ Kft. azonosítóját- és a vevő (fizető) azonosító számát kell megadni. A megbízást követően a pénzintézet hivatalból értesíti a szolgáltatót a megbízás tényéről, melynek alapján a MIVÍZ Kft. az esedékes időszaki díjat az ügyfél által kiválasztott bankhoz küldi teljesítés céljából. A MIVÍZ Kft. azonosítószáma: A 13546904

Amennyiben nem rendelkezik Netbankkal, javasoljuk a számlavezető pénzintézeténél a Netbank előfizetés megkötését vagy a csoportos beszedési megbízás kezdeményezését. A csoportos megbízás esetén elkerülhető a víz és szennyvízdíj számlák személyes ügyintézése.

Tekintettel a Magyarországon kihirdetett veszélyhelyzetre, a MIVÍZ Kft. a biztonságos ügyintézés érdekében a fenti befizetési módokat javasolja, a postai sorban állás helyett.