Korlátozással működik tovább a Miskolc Holding személyes ügyfélszolgálati irodája

2020-11-11 13:00

A 2020. november 10-én kedd éjféltől, vagyis szerdán 0:00 órától életbe lépő koronavírus védelmi intézkedések szigorú betartásával a Miskolc Holding Zrt. Miskolc, Szemere Bertalan u.5. sz. alatt lévő személyes ügyfélszolgálata továbbra is nyitva tart. Az ügyfélszolgálati nyitvatartási rend kizárólag a szerdai meghosszabbított munkanapokon változik, ilyenkor 8:00 órától 19:00 óráig lesz ügyfélfogadás. A többi munkanapon a nyitvatartási rend változatlan.

A Miskolc Holding Zrt. ügyfélszolgálata, a távhőszolgáltatási-, a vízszolgáltatási ügyek továbbra is teljes kapacitással a személyes ügyintézés mellett online módon-, telefonon-, e-mailben és postai úton is intézhetőek, melynek információit az érintett cégek honlapján találhatják.

Továbbra is kérjük Ügyfeleinket a koronavírus védelmi intézkedések szigorú betartására:

  • Ügyfeleink, az ügyfélszolgálati iroda bejáratánál sorban álláskor 1,5 m távolságot tartsanak, melyet a járdán elhelyezett szalag jelöl.
  • Az ügyféltérbe belépni kizárólag előzetes testhőmérséklet-mérést követően van lehetőség. Amennyiben az Ügyfél testhőmérséklete meghaladja a 37,2 Celsius fokot, 5 perc várakozási idő eltelte után a mérést meg kell ismételni. Két egymást követő, 37,2 Celsius fokot meghaladó testhőmérsékleti érték után az ügyféltérbe a belépés nem engedélyezett. 
  • Az ügyféltérbe belépni kizárólag az arcra felhelyezett maszkban, melyről az ügyfélnek kell gondoskodnia. 
  • Az ügyféltérbe történő belépést követően, az ügyintézés megkezdése előtt az Ügyfél köteles a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használatára. 
  • Egy-egy cég ügyfélpultjánál egy időben csak egy Ügyfél tartózkodhat, melyet a biztonsági őr koordinál.

Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!