Óvintézkedések fenntartása a MIVÍZ Kft-nél

2020-09-23 11:15

Munkavállalóink, Felhasználóink egészségének megóvása és a folyamatos szolgáltatás fenntartása érdekében a MIVÍZ Kft. továbbra is fenntartja járványhelyzet kezelése kapcsán meghozott belső intézkedéseit.

Kollégáink számára a szükséges fertőtlenítőszereket és védőeszközöket biztosítjuk, telephelyeinken naponta több alkalommal fertőtlenítő takarítás történik. A MIVÍZ Kft. objektumaiba továbbra is csak az illetékes Kollégáink léphetnek be vagy az ott karbantartási munkát végző partnereink. Telephelyeinkre a külső partnerek testhőmérséklet ellenőrzés és kézfertőtlenítést követően léphetnek be, ott tartózkodásuk idején maszkot kell viselniük.

Kollégáink esetében is belépéskori testhőmérséklet ellenőrzés történik, kézfertőtlenítés, munkavégzésük során pedig a közösségi terekben vagy olyan esetekben, ahol nem tartható a megfelelő távolság egymástól maszkot viselnek. Amennyiben a munkavégzés a felhasználó ingatlanán belül történik (pl. óracsere vagy leolvasás), minden esetben maszkot viselnek.

A koronavírus járvány további terjedésének megakadályozása, illetve mérséklése érdekében a Miskolc, Szemere Bertalan u. 5. sz. alatti személyes ügyfélszolgálatunk a korábban bevezetett intézkedések – mint pl. 1,5 méteres távolságtartás, maszk vagy azt helyettesítő kendő használata, az ügyféltérbe lépés előtti kézfertőtlenítő használata –, szeptember 7-től kiegészültek az ügyfelek hőmérsékletének mérésével. Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a jelenlegi jogszabályi előírások alapján, már nem elegendő a száj és orr kendővel történő elfedése, erre a célra csakis maszk (orvosi vagy textil) használható. A maszkot szabályosan kell használni, azaz az orrot és a szájat is takarnia kell! Kérjük ügyfeleinket a szabályok betartására.

Kérjük további Felhasználóinkat, hogy mindenki egészségének, biztonságának megóvása érdekében az ügyintézéseikhez elsősorban a telefonos ügyintézést vegyék igénybe, az online ügyfélszolgálatot, illetve eljuttathatják megkeresésüket írásban, e-mailben és postacímünkre is.

Elérhetőségeink:

Telefonon a
06/46/519-366
06/46/519-388 telefonszámokon.

A call center menüpontjai segítségül a következők:

 1. Panaszbejelentés
 2. Hibabejelentés
 3. Mérőállás diktálás
 4. Számlázással kapcsolatos ügyintézés
 5. Csatlakozó bekötés tervezése
 6. Kintlévőség kezelés
 7. Tervegyeztetés, műszaki információ
 8. Mellékmérő csere, plombálás
 9. Szennyvízelszállítás
 10. Egyéb

 

E-mailen az:
ugyfelszolgalat@miviz.hu címen.
Vagy on-line ügyfélszolgálatunkon https://mhugyfelportal.hu/

Postacímünk: MIVÍZ Kft. 3501 Miskolc, Pf.: 344

Továbbá kérjük Tisztelt Felhasználóink szíves türelmét, a telefonos ügyfélszolgálaton a fokozott ügyfélforgalom miatt esetlegesen megnövekedett várakozási idő miatt.

A kiállított és a felhasználók részére megküldött számlákat az alábbi módokon tudja kiegyenlíteni:

 • a számlalevéllel megküldött csekken, a szokásos postai feladással,
 • ha a postai sorban állást szeretné elkerülni:
 • a készpénzátutalási megbízások pénzügyi kiegyenlítése eseti utalással is teljesíthető az UniCredit Bank Hungary Zrt. 10918001-00000004-06990008 számlaszámra indított utalással, ebben az esetben a közlemény rovatban a vevő azonosítót és a számla sorszámát fel kell tüntetni.
 • további megoldás lehet a csoportos beszedési megbízás, melyet a számlavezető bankjánál kell kezdeményezni. Csoportos megbízás esetén a MIVÍZ Kft. azonosítóját- és a vevő (fizető) azonosító számát kell megadni. A megbízást követően a pénzintézet hivatalból értesíti a szolgáltatót a megbízás tényéről, melynek alapján a MIVÍZ Kft. az esedékes időszaki díjat az ügyfél által kiválasztott bankhoz küldi teljesítés céljából. A MIVÍZ Kft. azonosítószáma: A 13546904.
 • vagy a www.miszamla.hu oldalon. 2020. áprilisától működik a MIHŐ Kft. és a MIVÍZ Kft. ügyfelei számára az elektronikus számlamegjelenítő felületet, ahol a számlákat megtekintheti és kiegyenlítheti bank vagy hitelkártya segítségével. A miszamla.hu rendszer használata ingyenes a webes felületen regisztrált ügyfelek számára.

 

Jó egészséget kíván minden Felhasználójának a MIVÍZ Kft.