A 2021-es Nemzetközi Nőnap alkalmából, a MIVÍZ Kft. idén is szeretettel és tisztelettel köszöntötte minden kedves hölgy dolgozóját.

2021-03-08 15:00

Sajnos az idei évben rendhagyó módon történt az ünneplés, hiszen a súlyosbodó járványügyi helyzet miatt a személyes, közös köszöntés ezúttal kisebb létszámban valósult meg. Minden részleget képviselt egy munkavállaló, akik a szakterületük nevében Nyíri László Ügyvezetőtől vehették át a Nőnapra szánt virágot és ajándékot.

A MIVÍZ Kft.-nél rendszeresen kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a hölgy kollégák, hiszen a „Hónap Dolgozója” elismerést az elmúlt két hónapban is, női munkavállaló érdemelte ki. Ezt a címet februárban Burkus Andrea, számviteli szakértőként dolgozó Munkatárs nyerte el, aki 1996. óta dolgozik a MIVÍZ Kft-nél, annak jogelődjeinél. Munkáját folyamatosan lelkiismeretesen és pontosan végzi. A 2020. év végén életbe léptetett Szervezeti Működési Szabályzat jelentős változása kapcsán, kiemelkedő segítséget nyújtott a kialakítandó új feladatok átszervezésében, illetve a számviteli és pénzügyi ügyviteli szintű feladatok kezelésében, annak meghatározásban és pontosításában.