A CSAPATMUNKA DIADALA - ŐK LETTEK AZ ÉV DOLGOZÓI A MIVÍZ-NÉL

2022. 12. 21., sze – 08:37

File Gergely és Klemm György vehette át idén az elismerést, mindketten a kiváló csapatmunkát dicsérték. A siker közös, mondták.

Klemm György gazdálkodási osztályvezetőként dolgozik a MIVÍZ Kft-nél 2017-es belépése óta. Ő irányítja a pénzügyi, számviteli, kontrolling, számlázási és követelés-kezelési feladatokat.

- Ez az első kitüntetésem a cégnél, meglepett, hogy én vehettem át. Az eredményeinkben fontos az emberi tényező: a munkatársaimat mindig a lehető legjobb együttműködésre, a közös munkára ösztönöztem. Ezt sikerült elérni a MIVÍZ-nél is. Az irányításom alatt álló csapat jól teljesít, mindenki hozzátette a magáét a sikereinkhez, így azok közösek. Vallom, hogy nélkülük nem megy, ez csapatmunka - hangsúlyozta.

File Gergely szakértelmére és tapasztalataira a karbantartásban és a helyreállításban számíthat a vállalat. A csoportvezető 2005 óta áll a MIVÍZ alkalmazásában.

-Az ivóvízvezeték hálózaton végzünk karbantartási munkákat, új ivóvíz hálózatokat létesítünk, tűzcsapok és közkutak működő képességét biztosítjuk, de feladataink között szerepel a hibaelhárítási feladatok utáni burkolatok helyreállítása is Miskolc város területén - sorolta.

- Megmondom őszintén, nagyon meglepődtem, nem számítottam arra, hogy én vehetem át a díjat. Jól esik azonban a vezetők elismerése, de fontosnak tartom kiemelni, hogy ez nem csak nekem szól: a munkatársaim nélkül nem tudtam volna ilyen szép sikert elérni. A kollégáim nélkül nem sikerült volna - fogalmazott.

Forrás: www.minap.hu

Képek