Mellékvízmérő csere, leolvasás és a műszaki ügyfélszolgálat ideiglenes felfüggesztése

2021-03-08 15:00

A lakosság, a felhasználóink, és a munkavállalóink védelme, valamint a szolgáltatásunk folyamatossága érdekében, a kialakult rendkívüli járványhelyzet kezelésével kapcsolatban az alábbi, felhasználókat is érintő intézkedéseket hoztuk.

1, A mellékvízmérők (lakás vízmérő) és zárt térben lévő bekötési mérők leolvasását 2021.03.09. napjától 2021.03.22 napjáig felfüggesztjük, ezen idő alatt a megjelölt vízmérők fogyasztási adatai nem kerülnek leolvasásra.
A felfüggesztés időtartama alatt a következő elérhetőségek valamelyikén van lehetőségük a mérőállások beküldésére;

A mérőolvasás szüneteltetésének ideje alatt, azon Felhasználók esetében ahol nem történik mérőállás rögzítés, ott egységesen átlag fogyasztáson alapuló számlát állítunk ki.

2, A mellékvízmérő (lakás-vízmérő) cseréket, plombázást 2021. március 9. és március 22. napja között felfüggesztjük. Ezzel együtt a megrendelésre végzett mérőcseréket szintén felfüggesztjük.
A feltüntetett időszakra vonatkozóan; a korábban megrendelt mellékvízmérő cserével érintett Felhasználókat telefonon és írásban értesítjük a mellékvízmérő csere meghiúsulásáról, valamint a rendkívüli járványhelyzet megszűnését követően szükséges intézkedésekről.
A korlátozás időtartama alatt a legszükségesebb garanciális csere, sérült, megállt mellékvízmérő miatt felmerült beavatkozásokat Társaságunk a járványügyi előírások betartása mellett, a szolgáltatás folyamatossága érdekében továbbra is elvégzi.
Tájékoztatjuk, hogy a mellékvízmérővel kapcsolatos ügyeiket az alábbi elérhetőségek valamelyikén szíveskedjenek intézni;

3, 2021. március 9. és március 22. napja között a József Attila u. 78. alatti műszaki ügyfélszolgálatunk bezár, a személyes ügyintézés nem lehetséges.
Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy ügyeiket az alábbi elérhetőségek valamelyikén szíveskedjenek intézni.