Mellékvízmérő csere, mellékvízmérő leolvasás és a műszaki ügyfélszolgálat ideiglenes felfüggesztésének meghosszabbítása

2021-03-22 12:30

A lakosság, a felhasználóink, és a munkavállalóink védelme, valamint a szolgáltatásunk folyamatossága érdekében, a kialakult rendkívüli járványhelyzet kezelésével kapcsolatban az alábbi, felhasználókat is érintő intézkedéseket hoztuk.

1,A mellékvízmérők (lakás vízmérő) és zárt térben lévő bekötési mérők leolvasását 2021. április hónapban felfüggesztjük, ezen idő alatt a megjelölt vízmérők fogyasztási adatai nem kerülnek leolvasásra.
A felfüggesztés időtartama alatt a következő elérhetőségek valamelyikén van lehetőségük a mérőállások beküldésére;

A mérőolvasás szüneteltetésének ideje alatt, azon Felhasználók esetében ahol nem történik mérőállás rögzítés, ott egységesen átlag fogyasztáson alapuló számlát állítunk ki.

2, A mellékvízmérő (lakás-vízmérő) csere és a plombázás tekintetében 2021. március 9-én bevezetett felfüggesztést, meghosszabbítjuk 2021. április 06. napjáig. Ezzel együtt a megrendelésre végzett mérőcseréket szintén felfüggesztjük.
A feltüntetett időszakra vonatkozóan; a korábban megrendelt mellékvízmérő cserével érintett Felhasználókat telefonon és írásban értesítjük a mellékvízmérő csere meghiúsulásáról, valamint a rendkívüli járványhelyzet megszűnését követően szükséges intézkedésekről.
A korlátozás időtartama alatt a legszükségesebb garanciális csere, sérült, megállt mellékvízmérő miatt felmerült beavatkozásokat Társaságunk a járványügyi előírások betartása mellett, a szolgáltatás folyamatossága érdekében továbbra is elvégzi.
Tájékoztatjuk, hogy a mellékvízmérővel kapcsolatos ügyeiket az alábbi elérhetőségek valamelyikén szíveskedjenek intézni;

3, A József Attila u. 78. sz. alatti műszaki ügyfélszolgálatunk bezárását meghosszabbítjuk 2021. április 06. napjáig, tehát a személyes ügyintézés továbbra sem lehetséges.
Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy ügyeiket az alábbi elérhetőségek valamelyikén szíveskedjenek intézni.

Segítségképpen, a lakossági felhasználóink számára a diktálási időszakok az alábbi mellékletben megtekinthető