MIVÍZ Hírmondó, a Miskolci Vízmű Kft. külön kiadványa, nyereményjátékkal egybekötve

2022. 06. 01., sze – 15:38

Tisztelt Felhasználóink!
Reméljük már sokan olvasták a MIVÍZ Kft. Hírmondó külön kiadványát, melyet májustól – a számlával együtt – postázunk ki.
A Hírmondóban bemutatjuk Miskolc város ivóvízellátását, információt nyújtunk a víztakarékosságról, rávilágítunk arra, hogy milyen problémát okozhat az, ha elfogy a tiszta ivóvíz és miért fontos az, hogy csapvizet igyunk. Végezetül a csatornahasználati illemtan témakörét is körbejárjuk és megtudhatjuk azt, hogy mi nem kerülhet a lefolyóba, a csatornahasználati illemtan be nem tartásának milyen következményei lehetnek és hova kerüljön az, amit nem lehet a csatornába dobni.


A Hírmondó mellett talál egy kvízlapot is, amit ha helyesen kitöltve visszaküld, részt vehet egy sorsoláson.
Az első 100 beküldő, aki helyesen töltötte ki a kérdőívet, garantált ajándékcsomagot kap. Ezenfelül további értékes nyereményeket sorsolunk ki azon fogyasztóink között, akik hibátlanul kitöltötték és visszaküldték a kérdőívet.
Az I. helyezett egy mosogatógéppel, a II. helyezett egy mosógéppel és a III. helyezett egy SodaStream készülékkel (+ egy csomag koncentrátum-válogatást) lehet gazdagabb. A nyertes fogyasztókat a megadott elérhetőségeken értesítjük.


Játékra fel! Sok szerencsét kíván a MIVÍZ Kft. csapata!


Ezt a Hírmondót a KEHOP-2.1.7.- 19-2019-00001 azonosítószámú és „VÍZIKÖZMŰ-SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATOS SZEMLÉLETFORMÁLÁS A MIVÍZ KFT. SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETÉN” című pályázat céljával és fő üzenetével összefüggésben állítottuk össze.