A Holding ügyfélszolgálatán az ön egészsége az első!

2021. 10. 29., p – 08:59

A rendelkezésre álló adatok szerint az országos folyamatokhoz hasonlóan megyénkben is nőtt a koronavírus fertőzöttek száma.

Annak érdekében, hogy a fertőzésveszélyt minimálisra csökkentsük, a Szemere Bertalan u. 5. sz. alatt lévő Miskolc Holding Zrt. Ügyfélszolgálati irodájában - ahol a távhőszolgáltatási-, a vízszolgáltatási és az ingatlangazdálkodási ügyek intézhetők -, november 2-től a higiéniai okokból az alábbiakat javasoljuk Ügyfeleinknek:

  • ajánlott a maszkviselés
  • használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt
  • várakozás közben tartsanak megfelelő védőtávolságot.

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének további megóvása érdekében az ügyféltérbe történő belépés előtt a biztonsági őr testhőmérséklet mérést végez. Amennyiben a testhőmérséklet mérés eredménye 37,2o°C feletti értéket mutat úgy 5 perc várakozási időt követően ismételt mérésre kerül sor és ha ez az érték is 37,2°C feletti, akkor az ügyfél az ügyfélszolgálati térbe nem léphet be.

Ügyfeleinknek továbbra is azt javasoljuk, hogy az ügyintézéshez elsősorban az elektronikus elérési módokat válasszák, és az ügyfélszolgálatot kizárólag abban az esetben keressék fel, ha az ügy jellege, típusa miatt az csak személyesen intézhető.

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében köszönjük az együttműködésüket.